Welpen

Geef hier wat algemene info over de tak. (info over de leiding en de berichten (van de categorie: Welpen ) wordt automatisch toegevoegd)

Activiteiten:

• za

Big Day Out

14 uurBekaf

Big Day OutHet is bijna zover! Het nieuwe scoutsjaar is in zicht! Op zaterdag 19 september houden we onze jaarlijkse opendeurdag op Bekaf, de Big Day Out, waar iedereen welkom is om te kijken waar we ons mee bezighouden. De festiviteiten beginnen om 14u. Vanaf 18u worden er optredens gegeven en kan men terecht aan de bar voor een frisse pint. De avond wordt afgesloten met een groot kampvuur. Voor de jongsten zullen er spelletjes voorzien worden terwijl de oudsten indrukwekkende constructies sjorren. Daarnaast zijn er overheerlijke hamburgers te verkrijgen en kan je een partijtje volleybal spelen tegen de leiding of de springkastelen uittesten.

Gedurende de ganse namiddag is er de mogelijkheid voor nieuwe leden om zich in te schrijven!

Bands:
    ThiEd
    Seize the Day
    Come as Nirvana
    Venew
    Vince Gerits

De leiding van de welpen:

Jef Beller

In leiding bij : Welpen