Inloggen Groepsadmin

Ga naar de groepsadmin-site.

Om in te loggen heb je het lidnummer van je zoon of dochter nodig. Die vind je op de lidkaart die jullie gekregen hebben en is een getal van dertien cijfers, beginnend met de geboortedatum van het lid (JJJJMMDD) en een specifiek nummer van vijf cijfers.
Als wachtwoord moet je zelf een nieuw aanmaken. Dit doe je door op “wachtwoord kwijt?” te klikken en de stappen te volgen. Je kan je wachtwoord dan achteraf in je instellingen aanpassen.

BEVERZEVER

Binnenkort schakelen wij voornamelijk over op de digitale verdeling van de Beverzever. Dit doen we vanuit een ecologisch standpunt, om niet elke keer zo veel papier te verbruiken, maar ook vanuit een financiëel standpunt. We sparen hierdoor op jaarbasis heel wat geld uit dat aan nuttigere dingen besteed kan worden. We sturen vanaf nu een mail (mét in bijlage de activiteitenkalender), je vindt een link op onze Facebookpagina en ook hier op de site kan je de Beverzever vinden.

Omdat we zelf ook graag een papieren versie op de kast hangen of in onze handen hebben, willen we jullie wel nog de optie geven om die in de bus te krijgen. Hiervoor moet je je inloggen op de administratieve site van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Deze site is specifiek gemaakt voor het beheer van – en de controle over de gegevens van je lid en is van essentieel belang voor de werking van de scouts.

Om de Beverzever in de bus te krijgen, moet je deze stappen ondernemen:

1. Ga naar de site: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be.
  2. Klik rechts bovenaan op je naam, je komt dan bij het menu met je gegevens terecht.

3. Eens je hier bent, klik je op “Groepseigen gegevens”. Hier staan enkele opties die specifiek voor onze Scoutsgroep van belang zijn.
  4. Hier kan je “Beverzever” aanvinken. Je komt dan in een lijst terecht die wij kunnen gebruiken voor het aanmaken van de etiketten.

MEDISCHE FICHES

Op kamp en eigenlijk ook doorheen het jaar is het van groot belang dat we op de hoogte zijn van de medische toestand van je kind. Dan kunnen we juist handelen bij een ongeval of kunnen we op kamp duidelijk zien welke medicatie toegediend moet worden.
Vorige jaren gebeurde dit via een papieren versie, maar vanaf nu is het de bedoeling dat je dit eenmalig op de groepsadmin-site in orde brengt.

Om je individuele steekkaart per lid in te vullen, moet je de volgende stappen ondernemen:

1. Ga naar de site: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.beLog in met het lidnummer van je lid en maak een wachtwoord aan (tenzij je al eentje hebt).

3. Klik op “Individuele steekkaart”. Hier kan je alle gegevens van je zoon of dochter invullen.